2019. 03. 06. - 08:55

Rita Ora szakított Garfielddel?

Rita Ora szakított Garfielddel?

A csinos énekesnő a jelek szerint feladta kapcsolatát Andrew Garfielddel. Rita Ora románca viharosnak és rövidnek bizonyult.

Rita Ora és barátja a jelek szerint szakított. A csinos énekesnő és modell nem töltött együtt túl sok időt – először 2018 novemberében hozták kapcsolatba őket egymással, miután kéz a kézben jelentek meg Londonban, egy karácsonyi nyilvános rendezvényen.rita_ora_1
 
A The Daily Mirror és a The Sun egyaránt úgy tudja, hogy a páros szétvált – noha pár hete még együtt voltak, amikor Rita interjút adott a SiriusXM rádióban és a műsorvezető a Pókember film főhősére tett utalásokat neki.
 
„Melyiküket preferálnád a Pókember szerepére, Tobey Maguire-t vagy Andrew Garfieldet?” – kérdezte Nichole Ryan, mire Rita Ora annyit mondott nevetve, hogy nem néz Pókembert, majd hamar elterelte a szót.
 
Lehetséges, hogy a szakítás már akkor érett.
 
A 28 esztendős Rita egyébként korábban Rob Kardashiannel, Calvin Harrissel, a modell Ricky Hillel és a zenész Andrew Wattal is járt, utóbbival 2 évet töltött együtt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.