2019. 03. 06. - 11:40

Elhunyt frontembere előtt tisztelgett a Prodigy

Elhunyt frontembere előtt tisztelgett a Prodigy

A népszerű zenekar vezeti azt a világméretű tiszteletadást, mellyel a március 4-én elhunyt frontemberük, Keith Flint előtt hajtanak fejet.

Mindössze 49 évesen halt meg Keith Flint, a Prodigy zenekar frontembere. A sztárt március 4-én a rendőrök találták holtan Essex-i otthonában, miután aggodalom támadt a zenész hogyléte kapcsán.
 
A halál beálltát már a helyszínen megállapították.
 
Miután híre ment a tragikus eseménynek, a zenekar két tagja, Liam Howlett és Maxim Reality szívhez szóló közleményt adott ki a Twitteren.
 
 
„A legmélyebb sokk és szomorúság, amit most érzünk, amikor be kell jelentenünk testvérünk, legjobb barátunk, Keith Flint halálát – írták a posztban. – Egy igazi úttörő, újító és legenda távozott közülünk. Mindig hiányozni fog”.
 
Howlett a Prodigy Instagram oldalán közlékenyebb volt. Leírta, hogy Flint öngyilkos lett a hétvégén, mivel összetört a szíve, zavart és haragos volt. A rendőrség még nem erősítette meg, hogy a halál oka öngyilkosság volt.
 
Keith Flint tüskés, rózsaszín punk frizurájával és agresszív stílusával valóságos pop ikonná vált Angliában az 1990-es évek közepén. A 1996-os Firestarter single a slágerlistákat döntögette.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.