2019. 03. 05. - 08:25

Meghalt Luke Perry- stroke-ot kapott

Meghalt Luke Perry- stroke-ot kapott

Mindössze 52 évesen távozott az élők sorából a népszerű sorozatszínész – Luke Perry-t gyermekei, szülei, párja, barátai és kollégái gyászolják. Agyvérzés vitte el.

Megdöbbentette a világot a hír: elhunyt Luke Perry, a Beverly Hills 90210 sorozat sztárja. A sármos színész Dylan McKay-ként vált ismertté, de később több szappanoperában is megcsillogtatta tehetségét.luke_perry_1
 
Perry stroke-ot kapott, s az agyvérzés rövid időn belül végzett vele. Családja körében halt meg, a kaliforniai Sherman Oaks-ban. Két gyermeke, Jack és Sophie, szülei, menyasszonya, testvére és közeli barátai is jelen voltak.
 
A família egyelőre nem közölt többet a halálesetről, mint hogy nagyra értékelik a világ minden tájáról érkezett támogatást és a Luke-ért elmondott imákat és kérik magánéletük tiszteletben tartását ebben a nehéz időszakban.
 
Luke Perry 2015-ben hozta nyilvánosságra. hogy vastagbelében elődaganatos növekedést találtak az orvosok. Akkoriban változtatott étrendjén, kevesebb vörös húst evett, inkább halra, gabonára, sok rostra váltott.
 
Másokat is bátorított, vizsgáltassák ki magukat és tegyenek magukért, míg nem késő. Úgy tűnik, neki sajnos már késő volt…
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.