2019. 05. 06. - 08:35

Kylie Minogue szomorú vallomást tett

Kylie Minogue szomorú vallomást tett

A csinos, máig igen népszerű énekesnő az anyaság kapcsán tett drámai vallomást – Kylie Minogue-ot évekkel korábban mellrákkal diagnosztizálták, s úgy véli, ez mindent megváltoztatott.

Kylie Minogue úgy érzi, az évekkel ezelőtti emlőrák diagnózis meggátolta őt abban, hogy valaha is anya lehessen.kylieminogue_1
 
Az 50 éves ausztrál sztár 2005-ben mell daganat miatt orvosi kezelésen esett át – ekkor volt 36 esztendős. Kylie bevallotta, hogy bár akkoriban nem gondolt az anyaságra, a rákkal való harca „mindent megváltoztatott”.
 
Angliában a fiatalabb mellrákos betegeknél a menopauzát orvosilag idézik elő az ösztrogénszintek elnyomására.
 
Kylie Minogue a Sunday Times magazinnak azt mondta: nem szeretne ezen rágódni, de néha elgondolkodik rajta, milyen lett volna anyává válni.
 
S miközben természetesen lennének lehetőségei arra, hogy szülő legyen – beleértve a béranyaságot és az örökbefogadást -, az énekesnő elmondása szerint belenyugodott, hogy gyermek nélkül fog élni.
 
„Nem mondhatom, hogy nem bánom, de nagyon nehéz lenne, ha még sajnálnám is magamat. Együtt kell élni azzal, ami adatott” – fogalmazott Kylie.
 
Az énekesnő egyébként jelenleg a 45 éves Paul Solomonsszal randevúzgat, aki a GQ magazin vezetője. Kylie Minogue azt is bevallotta: úgy érzi, végre olyan kapcsolatban van, amelyikben igazán jól érzi magát.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.