2019. 05. 18. - 08:00

Selena Gomeznek megvan a véleménye a közösségi médiáról

Selena Gomeznek megvan a véleménye a közösségi médiáról

A csinos énekesnő veszélyesnek és a generációjára nézve szörnyűnek tartja a közösségi médiát, annak ellenére, hogy bizonyos szempontból remek platform.

Selena Gomeznek megvan a véleménye a közösségi média használatáról. Mint mondta, bár kétségtelenül kiváló platform, veszélyesnek és generiációjára nézve rémesnek tartja azt.selenagomez_1
 
A 26 esztendős sztár, aki énekesnőként és színésznőként is sikeres, egyike az Instagramon legtöbb ember által követett hírességeknek.
 
Úgy véli, ha túl sok időt töltenek online a fiatalok, az védtelenné teszi őket és leszívottá.
 
Egy sajtókonferencián Selena Gomez kifejtette: az ő generációja számára a közösségi média egyenesen szörnyű volt. „Rémes látni, mennyire ki vannak téve ennek a fiatal lányok és fiúk. Szerintem ez veszélyes.”
 
Selena a saját oldala kapcsán azt mondta, ő maga nem szeret „értelmetlen képeket” megosztani, a zaklatás pedig nagyon is kétségbeejtő lehet az online közösségi térben.
 
A népszerű énekesnő egyébként gyakran tart „közösségi média szünetet” – 2019 elején például hosszabb kihagyás után tért vissza, hogy boldog új évet kívánjon a követőinek.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.