2019. 05. 22. - 09:15

Rita Orának nem a randizás a legfőbb célja

Rita Orának nem a randizás a legfőbb célja

A csinos énekesnő és modell jelenleg minden energiáját zenei karrierjére fordítja – noha a közelmúltban is a szerelmi életéről szóló pletykákkal szembesült.

Rita Ora jelenleg nem randevúzik. Az énekesnő azért is erősítette meg a hírt, mert mostanság újra hallani pletykákat a szerelmi életéről.Rita Ora nem randizik
 
A Poison című sláger népszerű előadója a brit The Sun lapban nyíltan beszélt arról, hogy most számára a karrierje a legfontosabb, így a családalapítással kapcsolatos terveit későbbre tolta.
 
Ritát egyébként nem érinti túl jól, hogy minden férfival „összehozzák” a lapok, akivel valahol együtt látni.
 
„Jelenleg nem a párkapcsolat az elsőszámú dolog az életemben” – mondta a 28 esztendős sztár. Mint mondta, természetesen túl későre sem akarja halasztani a családalapítást, nagyon is szeretne rendes famíliát.
 
Rita nem tagadta, hogy nehéznek találja a randizást. „S ha annak találom, az azt jelenti, hogy nem a megfelelő idő a randevúzásra.”
 
Az énekesnő egyébként nemrég szakított a Spider Man-színész Andrew Garfielddel, 2019 márciusában váltak el útjaik egymástól.
 
A közelmúltban pedig arról szóltak a pletykák, hogy a One Direction-ből ismert Liam Payne-nel randizik, akivel volt egy közös munkájuk is. Rita Ora azonban állítja, csupán jó barátok, még ha ezt nehéz is elhinni.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.