2019. 05. 25. - 08:00

Rihanna titokban Londonba költözött

Rihanna titokban Londonba költözött

A szépséges barbadosi énekesnő 2019 eleje óta a brit fővárosban él – Rihanna titokban költözött oda, ahol elmondása szerint jobban meg tudja őrizni inkognitóját.

Rihanna titokban már január óta Londonban él. A csinos és tehetséges énekesnő Barbadoson született, de az Egyesült Államokban csinált karriert, most pedig az angol fővárosba helyezte át székhelyét.rihanna_relax_1
 
Szigetországbeli rajongói nagy örömmel fogadták, amikor nemrég a The New York Times T magazin interjújában Rihanna bevallotta Angliába költözését.
 
Amikor megkérdezték, mi vonzotta Londonba, a 31 éves énekesnő azt felelte: „Sétálhatok a háztömbök körül” , hozzátéve, hogy jobban meg tudja őrizni inkognitóját.
 
Rihanna nem tagadta, boldoggá teszi, hogy akár a zöldségeshez is lemehet gond nélkül, s bár rajongói nagyon szeretnék tudni, hol él, a sztár csak annyit árult el: van egy aranyos jamaikai zöldséges bolt a környékén.
 
Az énekesnőnek egyébként másik oka is volt a Londonba költözésre: ott közelebb van csapatához, akik új luxus divatmárkáján dolgoznak cége, a Fenty Beauty keretein belül.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.