2019. 05. 29. - 11:35

Ed Sheeran együttműködéseket tervez

Ed Sheeran együttműködéseket tervez

A népszerű énekes következő lemeze a jelek szerint kizárólag együttműködéseket tartalmaz majd. A Shape Of You sláger előadója júliusban adná ki új albumát.

Ed Sheeran következő albumán másokkal közös dalokat hallhatnak majd a rajongók.
 
A sztár a napokban jelentette be, hogy új felvételét, a hatodik Együttműködés Projektet 2019. július 12-én adják ki – ez a 2011-es lemez folytatásának tekinthető, mely nemes egyszerűséggel a No.5. Együttműködés Projekt nevet kapta.
 
„Az ötös számú után mindig szerettem volna egy hatodikat is – magyarázta Ed Sheeran, aki az új lemez borítóját is megmutatta Instagram-fiókján. – Nagy rajongója vagyok valamennyi hírességnek, akikkel együtt dolgoztam és nagyon jó mulatság volt a dalok elkészítése is.”



 
Ed megjegyezte, hogy július 12-én mindenütt megjelenik majd a lemez, de már előre is lehet rendelni.
 
A brit előadó megosztott egy zeneszám listát is – ez azonban nem árulja el, hogy mely dalok mely énekesekkel együtt készültek, így bőven tartogat még meglepetést a rajongók számára, ha kezükbe veszik az albumot.
 
Azt már most tudni, hogy Ed Sheeran együtt énekli Justin Bieberrel az I Don't Care című számot, míg a Cross Me a Chance the Rapper és az amerikai hip-hop sztár PnB Rockkal közösen szólal meg.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.