2019. 06. 19. - 12:00

Videoklipben békült ki Katy Perry és Taylor Swift

Videoklipben békült ki Katy Perry és Taylor Swift

Egy klip árulkodó címmel és egy kibékülés: Katy Perry és Taylor Swift nyilvánosan kötött békét: Taylor videójában egymást ölelgetik.

Taylor Swift korábbi riválisát, Katy Perry-t öleli You Need to Calm Down című, új videoklipjében.
Ezzel az énekesnő nyilvánosan is véget vetett a köztük levő hadakozásnak. Ő maga invitálta Katy-t, hogy ássák el a csatabárdot és ezt tegyék is mindenki számára egyértelművé.
 
A 29 éves énekesnő a napokban mutatta be sztárokkal teli videóját, amelyet Drew Kirsch-el közösen rendezett. A klipben Katy Perry-n kívül szerepel Ryan Reynolds, Ciara, Ellen DeGeneres, Billy Porter, RuPaul, Laverne Cox, valamint Jonathan Van Ness a Queer Eye-ból és Tan France a Good Morning America-ból.
 
 
Miközben Taylor arról énekel, hogy a másságot el kell fogadni, Katy jelenik meg hamburgernek öltözve, szomorkás arccal – ám rögtön felélénkül, amikor Taylor Swift is feltűnik, mégpedig hozzá illő sültkrumpliként.
 
A páros ezután együtt és kézenfogva táncol, sőt meg is ölelik egymást.
 
Katy Perry egyébként nem először ölt magára hamburger-jelmezt. A Met Gala afterpartiján 2019-ben már megjelent hasonló kosztümben.
 
Taylor Swifftel 2014-ben kezdődött csatájuk, amikor Katy Perry James Corden karaokés műsorában Taylort okolta egy rosszul elsült helyzetért: mialatt ő stúdióba vonult, „kölcsönadta” táncosait Taylor turnéjához, ám amint Katy koncertjei elkezdődtek, ezek a táncosok ismét vele akartak fellépni – erre szerződésük is feljogosította őket, Swift menedzsmentje azonban kirúgta őket.
 
Úgy tűnik, ennyi év kellett ahhoz, hogy Taylor és Katy megeméssze a történteket.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.