2019. 06. 27. - 09:00

Gwyneth Paltrow nem él együtt a férjével

Gwyneth Paltrow nem él együtt a férjével

Különös dologra derült fény: a szép színésznő állítólag nem él együtt párjával, mivel nem szeretné elrontani a „házasság izgalmát”. Minderről egy coach segítője beszélt.

Gwyneth Paltrow nem él együtt Brad Falchuckkal. Úgy véli, így megőrzik a házasság izgalmát – erről Michaela Boehm, intimitás coach számolt be.Gwyneth Paltrow és Brad Falchuck
 
A népszerű színésznő 2018-ban ment feleségül Bradhez, akinek hozzá hasonlóan szintén van két gyermeke, a tinédzser Brody és Isabella.  
 
Gwyneth a közelmúltban maga lepte meg rajongóit azzal, hogy elárulta: nem él együtt a férjével, csak heti négy napot töltenek együtt az otthonában, Brad a fennmaradó időt gyermekeivel tölti saját házában.
 
Most a színésznő intimitás coach-e elmondta, mi ennek az oka. S az is kiderült, hogy ő adta ezt a tanácsot.
 
Gwyneth ugyancsak kamasz gyerekeket nevel, lánya, Apple 15-, fia, Moses 13 éves. Édesapjuk, Chris Martin, a Coldplay frontembere.
 
A 46 éves Gwyneth és a 48 esztendős Brad példája állítólag irigyléreméltó a színésznő baráti körében: sokan gondolják úgy, hogy helyesen döntöttek.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.