2019. 06. 28. - 10:40

Khloe Kardashiannek most nincs szüksége férfira

Khloe Kardashiannek most nincs szüksége férfira

Nem kell neki férfi ahhoz, hogy magabiztosnak érezze magát – szögezte le a szívügyekben nem egyszer pórul járt Khloe Kardashian. Jól van, mióta lezárta kapcsolatát gyermeke apjával.

Khloe Kardashiannek jelenleg nincs szüksége férfira – szilárd és magabiztos anélkül is, hogy lenne mellette valaki. Így érez most a csinos reality sztár, akinek korábbi párjával, a kosaras Tristan Thompsonnal alaposan meggyűlt a baja.khloekardashian_1
 
Több mint egy éve jártak együtt, amikor közös gyermekük született – a most 14 hónapos kislány, True - , ám Thompson már a szülés előtt megcsalta Khloe-t, aki erről tudomást is szerzett.
 
Kapcsolatát később megpróbálta helyrehozni, de pár hónappal ezelőtt végleg szakítottak Tristannal – miután a férfit ismét hűtlenségen kapta.
 
Mint a Kardashian-lány nemrég elmondta, már nem hibáztatja Jordyn Woods-t – féltestvére, Kylie Jenner barátnőjét -, amiért csókolózott Tristannal, nem őt tartja hibásnak az egész helyzet kialakulásáért.
 
Most jól érzi magát, élvezi a kislányával és a családjával töltött időt. Egyelőre találkozni sem szeretne férfiakkal – mondta Khloe a US Weekly magazinnak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.