2019. 06. 28. - 10:45

Ezért halt meg a hip-hop sztár?

Ezért halt meg a hip-hop sztár?

Nipsey Hussle-t valószínűleg neki tulajdonított árulkodó megjegyzések miatt ölték meg – a rappert március végén lőtték le saját üzlete előtt Los Angelesben.

A zenevilág és a rajongók ma is döbbenten állnak az eset előtt: Nipsey Hussle rappert 2019. március 31-én lelőtték saját üzletének bejárata előtt.
 
A Los Angelesben történt gyilkosság pontos oka máig ismeretlen, ám a bíróság a nyomozás eddigi eredménye alapján úgy véli, Nipsey-t azzal vádolták, beárult valakit, s erről a témáról folytatott vitát követően kapott golyót.
 
A bíróság egy Eric Holder nevű férfit gyanúsít az előre kitervelt gyilkosság kapcsán.
 
 
Nipsey az eddig ismert tények szerint boltja előtt fotózkodott rajongókkal és beszélgetett ismerősökkel március 31-én, amikor Holder és barátnője éppen megállt a helyszínen ételt venni. Holder állítólag odament a hip-hop sztárhoz, s 4 percig legalább beszélgettek – úgy tudni, arról, hogy Nipsey rendrőségi informátor-e.
 
A bíróságon John McKinney ügyvéd elmondta, hogy a beszélgetésnek – mely szemtanúk szerint nem volt különösebben intenzív vagy harcos -, nyilvánvalóan köze lehetett a gyilkossághoz.
 
Az elhangzottakról Nipsey üzlettársa és az a nő is beszélt – mivel hallottak részleteket -, aki a gyilkosság után Holdert elfuvarozta a helyszínről, mert az megfenyegette, baj lesz, ha nem teszi.
 
Egyelőre nincs elegendő bizonyíték Holder ellen, nem tartják fogva, óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. Ha elítélik, hosszú börtönévek várnak rá.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.