2019. 07. 03. - 08:50

Lindsay Lohan meztelen képpel ünnepelt

Lindsay Lohan meztelen képpel ünnepelt

A csinos színésznő a napokban töltötte be 33. életévét – a jeles esemény alkalmából egy meztelen szelfit posztolt az Instagram oldalára.

Lindsay Lohan meztelen képpel ünnepelte 33. születésnapját. A szemrevaló sztár július 2-án született, s azzal lepte meg rajongóit, hogy pucér felvételt közölt magáról Instagram oldalán.Lindsay Lohan meztelen képpel ünnepelt

A képen trükkösen jól elrejtette a lényeget, mivel a tükör előtt fotózkodott, lábait és karjait összekulcsolva.

Az intim hangulatú fotót csupán néhány szülinapos emoji kísérte. Lindsay annyit még elárult, hogy vacsorán vett részt a barátaival, s videót posztolt az eseményről.

2019 júniusában egyébként Lindsay Lohan közzétette, hogy visszatért a stúdióba, s keményen dolgozik 2005 óta első lemezén.

Az akkori korong „A Little More Personal (Raw)” címmel jelent meg.

A csinos sztár múlt hónapban görögországi klubjából is megjelentetett híreket - Mykonoson ugyanis korábban vásárolt egy helyet, ahol tengerparti klubot üzemeltet.

Ezt azonban a jelek szerint bezárta, s csupán azzal indokolta döntését, hogy máshol nyit egyet. Athénban és Rodoszon egyébként szintén rendelkezik egy-egy klubbal.

Fotó: Instagram

L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.