2019. 07. 05. - 08:00

Exe vissza akarja szerezni Khloe Kardashiant?

Exe vissza akarja szerezni Khloe Kardashiant?

Úgy hírlik, hűtlenségen kapott volt párja mégis szeretné visszakapni a csinos Kardashian-lányt. Vajon Tristan Thompson újra ringbe száll Khloe kegyeiért?

A jelek szerint még mindig nem lehet pontot tenni a Khloe Kardashian-Tristan Thompson ügy végére. A szemrevaló Kardashian-lány állítólag igencsak meg van zavarodva, mivel kétszer is hűtlenségen kapott expárja vissza szeretné szerezni.
Tristan Thompson és a kis True
 
Mi több, a 28 esztendős kosárlabdajátékos a hírek szerint könyörög neki, hogy fogadja vissza.
 
Tristan és Khloe útjai már korábban elváltak, amikor a sportolóról kiderült: terhessége utolsó napjaiban megcsalta Khloe Kardashiant, aki azonban a történtek ellenére pár hónap múlva megpróbálta helyrehozni kapcsolatukat, közös kislányuk érdekében.
 
A most 14 hónapos True édesapja azonban 2019 februárjában ismét hűtlenkedett: akkor Khloe féltestvére, Kylie Jenner egyik barátnőjével látták csókolózni. Khloe Kardashian ekkor tett pontot kapcsolatuk végére.
 
Thompson a jelek szerint újra meg akarja hódítani, születésnapján is hosszú üzenetet írt neki. Arra kérte, hogy találkozzanak és beszéljenek nyugodtan, ám Khloe elutasította.
 
Tristan azt bizonygatja, hogy megváltozott, sőt egy nagy házat vásárol Khloe Los Angeles-i otthona közelében, hogy True-t minél többet láthassa. Mindent megtenne, hogy rendbehozza a dolgokat. Khloe pedig fel van dúlva – mondta el a The Sunnak egy, a családhoz közelálló forrás.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.