2019. 07. 13. - 07:00

Iggy Azaleát eljegyezték?

Iggy Azaleát eljegyezték?

Okot adott a pletykákra a csinos rapper: Iggy Azalea vadonatúj gyémántgyűrűvel az ujján fotózkodott, amely arra enged következtetni, hogy eljegyezte a párja.

Lehet, hogy titokban eljegyezte egymást Iggy Azalea és kedvese, a Playboi Carti művésznevet viselő rapper.Playboyi Carti
 
A „Fancy” sláger előadónőjének kapcsolatáról már július elején elindultak a találgatások, mivel Instagram Story timeline-ján a rajongók észrevettek ujján egy méretes, csillogó gyémántgyűrűt.
 
Iggy és Carti jó ideje hallgatnak, nem árultak el semmit arról, igazak-e a pletykák románcukról. Ugyanakkor az ausztrál sztár nem is tett semmit a híresztelések ellen.
 
Egy biztos, július 5-én és 10-én ugyanazzal a gyémántgyűrűvel fényképezkedett, ami arra enged következtetni, hogy az lehet eljegyzési ékszer is.
 
Iggy egyébként legutóbb a manikűrjéről készített képet, s ezen látszik a gyűrű is.
 
Egy-két követője fel is tette a kérdést Iggynek, vajon el van jegyezve? Ám a 29 esztendős rapper egyelőre nem kommentálta a kíváncsiskodást.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.