2019. 07. 17. - 12:50

Beyoncé lánya debütált a Spirit videóban

Beyoncé lánya debütált a Spirit videóban

Rövid karakterszerepet kapott a tehetséges énekesnő gyermeke az Oroszlánkirály musical-hez készült videóklipben. Ez Blue Ivy Carter debütálása.

Megjelenik a Spirit című dalhoz készült videóban Beyoncé lánya, Blue Ivy is. Az Oroszlánkirály új feldolgozásához készült számban rövid szerepet kapott a 7 éves kislány, aki a csinos énekesnő és férje, Jay-Z legidősebb csemetéje.
 
A gyermek egy sivatagon sétál át rózsaszín ruhában a videoklipben, majd megfogja az énekesnő kezét.
 
 
A kamera néhány másodperc múlva közeledik Blue-hoz, aki erőteljesen néz bele elgondolkodó tekintettel, s a szél belekap a hajába, amellyel külsőre alkalmazkodik a táncosokhoz.
 
A videóban egyébként lenyűgöző képeket láthatunk Beyoncéról is, aki szemrevaló alakját egy csodás vízesés előtt mutatja meg.
 
Mint az már ismert, az Oroszlánykirály musical-ben Nala hangját az énekesnő adja majd, s a Spirit az első dal a zenei albumról.
 
Azon túl, hogy a kislánya felbukkan a videoklipben, Beyoncé és Jay-Z közös dala is felhangzik, valamint részt vesz a lemezen Kendrick Lamar, Childish Gambino, Pharrell Williams és Jessie Reyez is.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.