2019. 07. 18. - 08:55

Hailey Bieber feladja a modellkedést?

Hailey Bieber feladja a modellkedést?

Különös dolgot hintett el Hailey Bieber: feladhatja a munkáját, mivel bevallotta, hogy az már sosem lesz igazán az ő világa.

Meglepő fordulat: Hailey Bieber – korábban Baldwin – a napokban arról beszélt, hogy valószínűleg abbahagyja a modellkedést, mert az „nem igazán neki való”. haileybieber_1
 
A 22 esztendős híresség bevallotta: való igaz, „sosem repülsz olyan magasan, mint amikor végigsétálsz a kifutón”, de ez nem lesz sosem igazán az ő élete. 
 
Hailey korábban arról is beszélt, hogy gyakran érzi magát bizonytalannak.
 
Mint mondta: elkezdte összehasonlítgatni magát másokkal. „Olyan világból jövök, ahol egyszerű ezt megtenni, akár csak a saját barátaiddal. Nagyon sok szép emberrel vagyok körülvéve, s elmondhatom, hogy mindenki összehasonlítgatja magát másokkal, akár személyesen, akár a közösségi médián keresztül."
 
Mint kiderült, Hailey kissé besokallt a dologból.
 
Nem tudni, vajon mit tervez a jövőre nézve. Párjával, Justin Bieber énekessel 2018 szeptemberében kötötték össze hivatalosan is az életüket, s nem titok, hogy családot terveznek. Lehet, hogy ez a jövőbeni terv?
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.