2019. 07. 23. - 12:48

Lengyel légitársaság indít járatot a Budapest-Belgrád vonalon

Lengyel légitársaság indít járatot a Budapest-Belgrád vonalon

Engedélykérelmet nyújtott be a LOT lengyel légitársaság, hogy járatokat indíthasson a magyar és a szerb főváros között.

Szeptember elsejétől indítana járatokat Budapest és Belgrád között a lengyel LOT légitársasáh – a hírt az ExYu Aviation közölte, mely hozzátette, hogy erre kért le slotokat a lengyel vállalat – tudatta az airportal.hu.
 
A légitársaság egyelőre nem erősítette meg a járatindítást, a híreket spekulációnak nevezték, s kiemelték: szeptember 2-án Bukarest és Brüsszel között indulnak el járatok.
 
Egyelőre nem erősítette meg a jó hírt a LOT légitársaság
Egyelőre nem erősítette meg a jó hírt a LOT légitársaság
 
A tervek szerint egyébként a Belgrád és Budapest között közlekedő repülők minden nap, a késő esti órákban szállnának fel a magyar fővárosból és 23 óra 35-kor landolnának Belgrádban – írta meg az airportal.hu.
 
Belgrádból reggel 5 óra 10-kor szállna fel Ferihegy irányába a járat. Az időzítések egyébként igen kedvező csatlakozási lehetőséget jelentenének a LOT Budapestről induló transzatlanti (New Yorki és Chicagói), illetve a London-City és Brüsszel felé induló járatokra is – tudatta az airportal.hu.
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.