2019. 07. 24. - 11:40

Gwen Stefani betegség miatt mondta le fellépését

Gwen Stefani betegség miatt mondta le fellépését

Kénytelen volt lemondani koncertjét a csinos énekesnő. Gwen Stefanit orvosa tiltotta el a fellépéstől, mely Las Vegasban lett volna.

Instagram-oldalán közölte a rossz hírt Gwen Stefani: a tehetséges sztár lemondta Las Vegas-ba tervezett showját – erre az orvosai kérték meg.
 
A 49 esztendős énekesnő nagyon sajnálja a történteket, mint írta, bárcsak ne érezné úgy magát, ahogy. Gwen azonban nem árult el részleteket arról, pontosan mi történt vele. Csupán annyit közölt: „mindent megteszek, hogy mielőbb újra színpadra állhassak”.
 
 
Rajongóitól természetesen számos támogató üzenetet kapott, sokan aggódnak is érte. Még Kris Jenner, a Kardashian-show sztárja és Jeremy Scott dizájner is küldött neki jókívánságot, míg Kandee Johnson YouTube-sztár kifejtette, hogy szerinte Gwen csodálatos, megállíthatatlan és hamar fel fog épülni.
 
Gwen Stefani egyébként azt is közölte, hogy kaliforniai lakosként mindig az volt a vágya, hogy legyen egy saját Las Vegas-i rezidenciája. Nagyon szerencsésnek érzi magát azért, hogy lett, de még nagyobb öröm lenne számára a Las Vegas-is show, melyet most halasztani kell.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.