2019. 08. 13. - 12:00

5 dolog, amit tudni érdemes plasztikai műtét előtt

5 dolog, amit tudni érdemes plasztikai műtét előtt

Mielőtt valaki belevág egy plasztikai beavatkozásba, érdemes tájékozódnia arról, mire számíthat általában egy ilyen műtét kapcsán. Íme azok a tudnivalók, amelyekkel nem árt felvértezni magunkat.

Amennyiben plasztikai műtét elvégzése mellett döntünk, érdemes átgondolnunk, mi vár ránk és megismerkednünk az általános tudnivalókkal.  Mi az, amit feltétlen érdemes tudnunk plasztikai beavatkozás előtt?
 
1.Reális elvárásokkal érkezzünk: a páciensnek fontos megértenie, miről is szól maga a műtét.
 
Hogyan végzik, milyen lépései vannak, mennyire hosszú a felépülés ideje. A reális elvárások igen lényegesek. Noha minden sebésznek megvan a maga módszere, a beavatkozás mikéntjéről be kell számolnia annak, aki a kése alá fekszik.
 
Reális elvárásokkal szabad csak plasztikai műtétre menni
Reális elvárásokkal szabad csak plasztikai műtétre menni
 
2.Nem minden műtét rossz: a plasztikai műtét esetében pozitív érzésekre és kimenetelre számíthatunk, ezért ez a beavatkozás nem tekinthető éppenséggel rossz dolognak. Felfrissülve kerülünk ki a műtőből és hamarosan teljesen felépülünk. Az orvos csakis a páciens igényei szerint dolgozik.
 
3.Nagyon fontos, hogy csak szakképzett, elismert plasztikai sebészhez forduljunk: ha ugyanis nem így teszünk, az végzetes is lehet. A legkisebb fertőzéstől a drasztikus kinézetig számos probléma adódhat, akár az egész testünk is megfertőződhet, s nagyon szerencsétlen esetben bele is halhatunk.
 
4.Minden plasztikai műtét után szükséges gyógyulási idő: akár invazív, akár botox beavatkozás történik, fontos a felépülési idő. Átlagosan 3-6 hónap, mire teljesen meggyógyul a páciens.
 
5.Mindig korlátokat kell szabni: a botox kezeléssel hajlamosak az emberek túlzásokba esni. Ha azonban túl sokat botoxoztatjuk magunkat, egy idő után rendellenesnek fog tűnni az arcunk. A plasztikai sebész segít abban, meddig mehetünk el és milyen gyakran lehet botxoztatni.
 
A cikket folytatjuk.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.