2019. 08. 22. - 08:55

Liam Hemsworth beadta a válókeresetet

Liam Hemsworth beadta a válókeresetet

Beadta a válókeresetet a sármos színész – ezzel hivatalosan is elindul különválásuk Miley Cyrussal, akivel alig egy évet töltöttek házasságban.

Immár biztos, hogy válik Liam Hemsworth és Miley Cyrus. A színész ugyanis a napokban beadta a válókeresetet, azután, hogy 8 hónapig házasok voltak.Miley Cyrus és Liam Hemsworth az esküvőn
 
A 29 esztendős sztár és a 26 éves Miley évekig alkotott egy párt, mielőtt kimondta az igent, barátaik szerint azonban mindig is alapvető különbségek voltak köztük, melyeket nehéz áthidalni.
 
A válási procedúra tehát hamarosan indul Los Angelesben. A TMZ értesülései szerint a pár összeegyeztethetetlen különbségekre hivatkozik majd.  A pénzen nem fognak egyezkedni, mivel házasságkötésük előtt és után is külön kezelték jövedelmüket.
 
A hírek szerint egyébként Miley Cyrus – akit azóta egy lánnyal, Kaitlynn Carterrel láttak csókolózni -, zavartnak érzi magát, mióta Liam beadta a válás iránti kérelmet, nehezen fogadja el, hogy valóban elválnak.
 
Eközben a két sztár családja még bízik abban, hogy a fiatalok meggondolják magukat.
 
Ha azonban igaz, hogy barátaik cseppet sem lepődtek meg szakításukon, hiszen régóta alapvető gondok voltak köztük, erre kevés az esély.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.