2019. 08. 26. - 08:50

Taylor Swift félelemben él

Taylor Swift félelemben él

Nem véletlenül osztja meg mostanában különböző helyeken levő otthonai között az életét az énekesnő. Taylor Swift retteg a zaklatóitól.

Kemény Taylor Swift élete az utóbbi időben. Az énekesnő igyekszik úgy tölteni idejét, hogy lehetőleg sosem tudják róla, hol tartózkodik éppen – fél ugyanis a zaklatóitól.taylor_swift_001
 
A 29 esztendős Taylornak van háza Nashville-ben, New Yorkban, Rhode Island-en és Londonban, s most sűrűn váltogatja, hol él éppen.
 
Az énekesnő otthonai környékén mostanság gyakran feltűnnek bűnözők, akik fegyverrel is fel vannak szerelkezve.
 
A CBS Sunday Morningnak nyilatkozva Taylor elmondta: "Mióta a címem megtalálható az interneten, igyekszem nem tudatni senkivel, hol vagyok – emberek tűnnek fel a házaimnál, illetve férfiak, akik arról álmodoznak, hogy összeismerkedhetünk és kapcsolat lehet belőle. De bűnözők is megjelentek már, akiknél fegyver van”.
 
Taylor azt sem tagadta, hogy már ő is hord magánál eszközöket támadás esetére, mert fél. Például lövés és szúrás elleni öltözetet is visel – árulta el a US Elle-nek az énekesnő.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.