2019. 08. 28. - 08:45

Kim Kardashian: a hírnév megszállottja voltam

Kim Kardashian: a hírnév megszállottja voltam

Ma már szégyenteljesnek tartja a csinos reality sztár, mennyire a hírnév megszállottja volt korábban. Kim Kardashian őszintén beismerte, hogy régen főleg a pénz érdekelte.

Kim Kardashian beismerte: fiatalabb korában szégyenteljes mértékben csak a pénz és a hírnév érdekelte. S annak ellenére, hogy nem bánta meg a múltját, ma már másként gondolkodik.Kim Kardashian a legkisebb gyermekével
 
Egy közelmúltban adott interjúban, ahol férjével, Kanye Westtel jelent meg, Kim bevallotta: „Mindig a pénz volt a cél, de megszállottja is voltam a hírnévnek. Ma már szégyellem, mennyire. Egyetértek azzal, hogy a hírnév egyféle függőséggé válhat. Szerencsére mára megváltozott, mi az, amire koncentrálok.”
 
A 38 esztendős Kim Kardashian a Vogue Arabiának hozzátette: „Még a legrosszabb időszakaiban sem bánja ugyanakkor, hogy a világ elé tárta életét. Az évek során sokan osztották meg vele, mennyit segített nekik abban, hogy kevésbé érezzék egyedül magukat. Szeretem hallatni a hangomat és örülök, hogy van lehetőségem erre – még ha néha vágyom is kicsit nagyobb magánszférára.”
 
A négygyermekes Kim Kardashian West egyébként jogásznak tanul – néhai édesapja is az volt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.