2019. 08. 30. - 08:38

Bemutatkozott az előbukkanó AI kamerával ellátott, 55 colos HUAWEI HONOR Vision 4K HDR TV

Bemutatkozott az előbukkanó AI kamerával ellátott, 55 colos HUAWEI HONOR Vision 4K HDR TV
A HUAWEI-hez tartozó HONOR brand nemrég a HUAWEI Developer's Conference 2019 fejlesztői konferencia keretében rántotta le a leplet az első okostelevíziójáról, amely a HONOR Vision TV nevet kapta.

A HONOR Vision TV egy 55 hüvelykes, 3840 x 2160 pixel (azaz 4K) felbontású képernyőt birtokol, melynek aránya 94% a készülék házához képest, köszönhetően az ultravékony fémkeretnek. A PRO modell tetejéből előbukkanó 1080p (Full HD) AI, azaz mesterséges intelligencia alapú kamera a videohívások során igen hasznos tud lenni, hiszen olyan funkciókkal bír, mint például az intelligens arckövető, amely automatikusan az emberi arcra teszi a fókuszt a tévétől való távolságtól függetlenül.


Remekül sikerült a HUAWEI első okostelevíziója, a HONOR Vision TV


A televízió a HUAWEI saját Harmony OS 1.0 operációs rendszerét futtatja, amely lehetővé teszi több eszköz egyidejű csatlakoztatását. Vagyis gyorsan és egyszerűen lehet a telefonról tartalmakat átküldeni a tévére, legyen szó fotókról, videókról vagy egyszerűen a telefon képernyőjének tükrözéséről. A Magic-link által az okostelefonon keresztül lehetséges a tévé beállításait is módosítani.

Remekül sikerült a HUAWEI első okostelevíziója, a HONOR Vision TVA HONOR Vision TV belsejében négymagos HONGHU 818 28nm SoC dolgozik 600MHz-es Mali-G51MP4 GPU-val és 2GB RAM-mal kiegészülve. Az alapmodellbe 16GB tárhelyet raktak, míg a PRO változatba már 32GB-ot. A szerkezet 6 zajszűrős mikrofonnal szerelkezett fel, amelyen keresztül a hangasszisztensek számára is kiadhatók az utasítások. Ezen kívül az alapmodell 40W-os (4x10W), a PRO pedig 60W-os (6x10W) hangszórókkal bír HUAWEI Histen audioeffektekkel, hogy a hangzás élménye is kifogástalan legyen.

A televíziót Bluetooth-alapú távirányítóval, illetve okostelefonnal is lehet vezérelni. Rendelkezik Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2,4 / 5GHz) és Bluetooth 5.0 LE funkcióval, továbbá 3 HDMI 2.0 csatlakozóval, egy USB 3.0 porttal, egy AV és egy DTMB csatlakozóval, illetve egy S/PDIF és egy Ethernet porttal.

A HONOR Vision TV néhány napja került kereskedelmi forgalomba Kínában, ahol az alapmodellért 3.799 jüant (kb. 159.000 forintot) kell fizetni, míg a PRO modell ára 4.799 jüan (kb. 200.000 forint).

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.