2019. 08. 30. - 07:30

Liam Hemsworth az Instagramra is visszatért a szakítás után

Liam Hemsworth az Instagramra is visszatért a szakítás után

Nem hallatott magáról a sármos színész a közösségi oldalán, mióta hivatalosan is bejelentették nejével, Miley Cyrusszal a szakításukat. Talán már kicsit jobban van.

Először jegyzett be valamit magáról Liam Hemsworth Instagram oldalán, mióta a párjával, Miley Cyrusszal együtt közölték a nagyvilággal: véget ért kapcsolatuk. A bejelentés barátaikat, ismerőseiket kevésbé lepte meg, mint a rajongókat – sokak szerint régóta érlelődött a dolog.liam_hemsworth_miley_cyrus_1
 
A 29 esztendős színész augusztus végén adta be a válókeresetet, 7 hónap házasságot követően. Liam most azért tért vissza az Instagramra, hogy bejelentse új filmje, a Killerman érkezését, mely augusztus 30-án kerül mozikba az Egyesült Államokban.
 
A sztár kifejtette, mennyire büszke rá, hogy olyan emberekkel dolgozhatott együtt, mint barátja, Emory Cohen, Malik Bader vagy Ken Seng.
 
Hemsworth a szakítás kapcsán is szűkszavú volt. Annyit írt, szeretné röviden közölni, hogy Miley és ő elválnak, s semmi mást nem kíván neki, csak egészséget és boldogságot. Ez magánügy, nem fogja kommentálni újságíróknak és egyáltalán a médiának a dolgot.
 
Miley Cyrus egyébként egy új tetoválással jelent meg az MTV Video Music Awards rendezvényen, amelyen azt írja, a Pixies dalát idézve: „A fejemben félelmet érzek, de a szívem szabad”.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.