2019. 09. 01. - 08:30

Ellie Goulding hozzáment a párjához

Ellie Goulding hozzáment a párjához

Egy sztárokkal zsúfolt ceremónia keretében mondta ki az igent a népszerű énekesnő és kedvese, Caspar Jopling.

Immár hivatalosan is házas Ellie Goulding. A sikeres énekesnő és művészeti kereskedő párja egy, sztárokat is bőven magába foglaló gyülekezet előtt esküdött örök hűséget egymásnak.
 
A vendégek között volt többek közt Sarah Ferguson lányaival, Beatrice és Eugénia hercegnővel, Orlando Bloom és Katy Perry, Sienna Miller és párja, James Blunt és felesége, illetve Jimmy Carr.ellie_goulding_caspar_jopling_1
 
A ceremóniát az angliai York Minster katedrálisban tartották meg augusztus 31-én.
 
A lenyűgöző gótikus oltár előtt elhangzó igeneket az a fotós örökítette meg, aki Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén is fényképezett.
 
Ellie Goulding gyönyörű, magas nyakú, hosszú ujjú és hagyományos fátyolos ruhában lépett az oltár elé, koszorúslányai pedig valóságos angyalnak tűntek hosszú, fehér ruháikban.
 
Az énekesnő egy kék Volkswagen lakókocsiban érkezett az esküvőre.
 
A fesztiválszerű ünnepséget ezt követően Castle Howardban tartották meg, a páros otthonában, nem messze Yorktól.
 
Caspar Jopling 2018-ban kérte meg Ellie kezét, 2 év együttjárást követően A sztár nem sokkal megismerkedésük után New Yorkba költözött, hogy a kedvesével lehessen. A páros jelenleg Angliában él.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.