2019. 09. 03. - 08:22

Katy Perry és Orlando Bloom ír kastélyban esküdne

Katy Perry és Orlando Bloom ír kastélyban esküdne

Egy ódon írországi kastélyban mondaná ki az igent a csinos énekesnő és színész párja. Katy Perry és Orlando Bloom az Ashfordban esküdne.

Már kinézte az esküvő helyszínét Katy Perry és Orlando Bloom: a sztárpár, aki másodszor talált egymásra tavaly, az írországi Lough Corrib Ashford kastélyát szemelte ki a ceremóniához.katy_perry_orlando_bloom_1
 
A gótikus építményt kellően hangulatosnak találják ahhoz, hogy itt mondják ki az igent.
 
Katy és Orlando hat hónappal ezelőtt jegyezte el egymást. A 34 esztendős énekesnő és a sármos, 42 éves színész egy bennfentes szerint „extravagáns meseként” képzelik el kastélybeli egybekelését.
 
Katy Perry egyébként nem vett fel esküvőszervezőt, maga szeretne dönteni a nagyobb kérdésekben, egy kreatív csapat támogatásával, akik a turnéin és videóiban is segítenek – saját asszisztensei vesznek majd részt a lagzi szervezésében is.
 
A sztárpár egyébként a hírek szerint komolyan dolgozott azon, hogy egy „szép alapot” teremtsen a közös jövőhöz.
 
Katy Perry és Orlando Bloom már korábban is volt házas – Katy Russel Brand feleségeként élt 14 hónapig, míg Orlando Miranda Kerr modell férjeként, 2010 és 2013 között. Bloom házasságából született egy kisfiú, a most 8 esztendős Flynn.
 
Katy és Orlando 2016 óta randevúztak, ám 2017-ben egy alkalommal szakítottak. 2018 áprilisa óta vannak ismét együtt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.