2019. 09. 04. - 08:30

Kim Kardashian egy farmra költözne

Kim Kardashian egy farmra költözne

Tíz éven belül komoly változásokat szeretne véghezvinni családjával a csinos reality sztár. Kim Kardashian Wyoming államba költözne és hivatalosan is ügyvéddé szeretne válni.

Már megvan a következő tíz évre vonatkozó terve a szép valóságshow-sztárnak. Kim Kardashian, aki bár a Kardashian-show-val szerzett ismertséget, ma már kozmetikai márka tulajdonosa és joghallgató is, nem maradna sokáig Kaliforniában.kimkardashian_gyerekek_1
 
Párjával, a rapper Kanye Westtel és gyermekeikkel egy nyugati, például Wyoming államba költözne egy farmra, s mellette hivatalosan is gyakorolná az ügyvéd szakmát.
 
Férjével immár négy csemetét nevelnek, az idősebb kislány, North 6 éves, a kisfiú, Saint 3, a kisebb lány, Chicago 19-, míg a pici fiú, Psalm csupán 3 hónapos.
 
Kanye Westtel együtt nemrég interjút adtak a Vogue Arabiának, melyben Kim szintén kifejtette terveit, s hozzátette: alkalmanként persze visszamennének Los Angelesbe és Palm Springsbe.
 
A sztár egyébként komolyan gondolja, hogy ügyvéd lesz: a szakmai gyakorlatot már egy San Francisco-i ügyvédi irodában végzi, 2022-ben fejezi be tanulmányait.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.