2019. 09. 07. - 07:25

Bekötik Britney Spears fejét?

Bekötik Britney Spears fejét?

A csinos énekesnő kedvese teljesen el tudja képzelni, hogy egy napon hivatalosan is összekösse életét Britney Spearsszel.

Három éve alkot már egy párt Britney Spears és Sam Ashgari. Az énekesnő és párja nem zárja ki, hogy akár össze is házasodik.britney_spears_sam_ashgari_1
 
Sam az Enternatainment Tonight-nak azt mondta: abszolút el tudja képzelni, hogy hivatalosan is összekössék életüket. Egy napon meg is kéri Britney kezét.
 
A sok viszontagságon átesett sztárt sokáig féltették ismerősei a nála fiatalabb személyi edzőtől, pedig a 25 éves Sam és a 37 esztendős énekesnő remekül kijön egymással.
 
Mint Sam elmondta, van három lánytestvére, s mindannyian nagyon kedvelik Britney-t. Kapcsolatuk pedig erősebb, mint valaha, mindenben támogatják és inspirálják egymást.
 
Britney Spears már volt házas 2004 és 2007 között. Korábbi férjétől, Kevin Federline-tól született két fia, a most 13 éves Sean Preston és a 12 esztendős Jayden James.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.