2019. 09. 10. - 08:55

Orlando Bloom több gyermekre vágyik

Orlando Bloom több gyermekre vágyik

Alig várja a sármos színész, hogy Katy Perryvel összeházasodjanak. Orlando Bloom több gyermeket szeretne, s most végre úgy érzi, ennek eljött az ideje.

Orlando Bloom hamarosan újra apa lehet. Párjával, Katy Perryvel már az esküvőt tervezik, s utána családot is alapítanának.orlando_bloom_flynn_1
 
A színész szeretne több gyermeket – korábbi házasságából Miranda Kerr modellel egy kisfiú született, a most 8 esztendős Flynn.
 
Orlando nagyon izgatott a jövőt illetően, noha tisztában van vele, hogy a saját és Katy karrierje nem könnyíti meg dolgaikat.
 
„A szórakoztatóiparban túl sok figyelem hárul rád, s előfordul, hogy két napon belül a világ két másik pontján vagy. A sok külön töltött idő kihívást jelent… ezért nagyon fontos, hogy egy pár dolgozzon a kapcsolatán” – fejtette ki Bloom.
 
A 42 éves színész és énekesnő kedvese nem rendelkezik szabályszerű életvitellel, ám ha nincs rutin, az bizony nem kicsit nehezíti meg a dolgokat.
 
Tudatosítani kell, hogy megértsük, amit éppen csinálunk és hogy miért is teszik ezt – fogalmazott Orlando Bloom.
 
Fotó: Facebook/Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.