2019. 09. 10. - 11:50

Férfiak és plasztika – népszerű az orr és a haj is

Férfiak és plasztika – népszerű az orr és a haj is

Manapság már senki sem lepődik meg azon, ha a nők mellett férfiak is megjelennek egy-egy plasztikai beavatkozást végző klinikán. Bizonyos eljárások egyformán népszerűek mindkét nem körében, ám vannak, melyek kimondottan a férfiakat érdeklik.

Napjainkban már szép számmal fordulnak plasztikai sebészhez a férfiak is – sok esetben hasonló beavatkozás miatt, mint amit a hölgyek választanak. A zsírleszívás és a mellplasztika a férfiak körében is népszerű, a szemhéj- és a nyakfiatalítás is, mint arról előző cikkünkben szó esett.
De mely plasztikai eljárásokat választják még a férfiak? Lássuk.
 
1.Orrplasztika, orrműtét: amennyiben a szem, a nyak vagy a mellkas aggaszthat egy férfit, bizonyos, hogy az orrával sincs barátságban. Az aránytalan orr kétségtelenül ront a megjelenésen, s hatására az áll vagy az arc alsó része is másnak tűnhet, mint a valóságban.
 
A kopaszodás is okot ad a férfiaknak a plasztika igénybevételére
A kopaszodás is okot ad a férfiaknak a plasztika igénybevételére
 
Ebben az esetben az áll lelapítása orrplasztikával egybekötve harmonikus arcot biztosít.
 
Orrplasztikánál az a legfontosabb, hogy az orr anatómiáját figyelembe véve szép, de ne nőies orrot készítsenek a betegnek. Az eljárás viszonylag egyszerű s a páciens egy héten belül visszatérhet a munkába.
 
2.Zsírleszívás a hasi zsír megszüntetéséhez: ennek az eljárásnak több módja is van, nem szabad azonban előnyben részesíteni az étrenddel és mozgással szemben.
 
Amennyiben ugyanakkor egy férfi jelentős súlyt adott le, s testmozgással sem lehet segíteni, hogy ismét mutatós vonalai legyenek, a zsírleszívás és felesleges bőr eltávolítása a megoldás. Biztonságos eljárás, melyből szintén hamar felépül az ember. Normális esetben 1-2 nap múlva dolgozhat is. A végső eredmény 6 hét-2 hónap között mutatkozik meg.
 
3.Hajbeültetés: általános eljárás, melyet a férfiak kopaszodása után vesznek igénybe. A legtöbb eljárás jó eredményeket hoz, s segít visszaállítani az ember önbecsülését, kevés fájdalommal, néhány hét alatt.
 
László Adrienn

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.