2019. 09. 11. - 08:50

Kylie Jenner barátjával pózol meztelenül

Kylie Jenner barátjával pózol meztelenül

Pucér képeket vállalt a fiatal híresség – Kylie Jenner a kedvesével, Travis Scottal pózolt a Playboy magazinnak, melynek egy mélyinterjút is adott a sztárpár.

Kylie Jenner meztelenül pózolt a Playboy magazinnak, párja, Travis Scott társaságában. A páros, amely együtt neveli az immár 19 hónapos kislányát, Stormit, merész fotókra vállalkozott, s egy mélyebb interjút is adott a lapnak.kylie_jenner_travis_scott_01
 
A beszélgetésből egyelőre csak részleteket közöltek. Kylie a legjobb barátjának nevezte Travist, s mint mondta: „azokon a hegyeken és völgyeken túl, amelyek minden kapcsolatban előfordulnak, együtt fejlődünk és válunk erősebbé”.
 
A rapper korábban kifejtette, hogy Kylie Jennerel kapcsolatban sokan tévednek – ő ugyanis nagyon is „valódi nő”, annak ellenére, hogy híres. Olyan dolgai vannak, amiket nem is hinne róla az ember. Például Tim Burton és Wes Anderson-rajongó.
 
Travis nem tagadja, hogy ő maga nem szereti a kamerákat és zavarják a szórakoztatóiparban dolgozó emberek.
 
Örül annak, hogy a kedvese „normális, amennyire lehet” ebben a világban. „Én tudom, mi számít Kylie-nak igazán” – mondta Travis Scott.
 
A Playboy szeptember 17-én jelenik meg a sztárpár képeivel.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.