2019. 09. 11. - 11:35

Taylor Swift először énekelte élőben új dalait Párizsban

Taylor Swift először énekelte élőben új dalait Párizsban

Első alkalommal adta elő élőben Lover című leneze dalait az énekesnő. Taylor Swift meghitt párizsi koncertet adott szeptember 9-én.

Számos dalt énekelt élőben új, Lover című albumáról Taylor Swift szeptember 9-i koncertjén Párizsban. Az énekesnő meghitt, kellemes hangulatú fellépést tartott az Olympia Hallban.
 
A The City of Lover koncerten még rajongók egy csoportját is a színpadra szólította, olyanokat, akik részt vettek a jegyekért folytatott versenyen.
 
Taylor Swift, miután előadta ismert számait is, köztük a Me! vagy a I Knew You Were Trouble című dalt, zenészeivel és táncosaival eltűnt a színfalak mögött, majd egyedül bukkant elő egy gitárral a kezében.
 
 
 
Mint a sztár elmondta, van jó pár dal ezen az albumon, melyeket sosem játszott azelőtt élőben, s szívesen tenné ezt meg most először. „Azon gondolkodtam, talán a legjobb az lenne, ha akusztikusan adnám elő ezeket, ahogyan írtam is” – fejtette ki Taylor.
 
Az énekesnő ezután előadta a Death By A Thousand Cuts, a Cornelia Street  és a The Man című dalokat.  
 
Taylor Swift egyébként megjegyezte, hogy ezt a párizsi koncertet afféle „kiadási fellépésnek” fogja tekinteni.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.