2019. 09. 16. - 09:15

Demi Lovato új férfival randizgat

Demi Lovato új férfival randizgat

A csinos énekesnő a hírek szerint Mike Johnsonnal találkozgat, aki az amerikai Bachelorette műsorban szerepelt. Demi Lovato egyre jobban megismeri őt.

Újra alakul Demi Lovato szerelmi élete? Úgy hírlik, a csinos énekesnő sok időt tölt a Bachelorette korábbi szereplőjével, Mike Johnsonnal és igen jól érzik magukat együtt.Mike Johnson
 
A Cool for the Summer sláger népszerű előadója egy bennfentes szerint arra törekszik, hogy minél jobban megismerje Mike-ot. Sokat beszélgetnek és eljárnak erre-arra – mondta az ismerős a People magazinnak.
 
Úgy tűnik, Demi Lovato júliusban kezdett el flörtölni a férfival, amikor az megjelent a Bachelorette műsorban. Twiiter-üzenetében, melyet Mike-nak küldött, nem titkolta, hogy vonzódik hozzá, többek között azt írta neki: Mike, elfogadom a rózsádat.
 
Johnson nem zárta ki már akkor sem, hogy a műsoron kívül találja meg a párját.
 
Demi Lovato kemény hónapokon van túl, de nemrég bevallotta: már józan és hálás, hogy él.
 
Korábban túladagolta magát és ismét kórházba került, azok után, hogy hónapokon át nem ivott és nem használt semmilyen tudatmódosító szert.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.