2019. 09. 18. - 11:45

2020-ban indul Whitney Houston hologram turnéja

2020-ban indul Whitney Houston hologram turnéja

Hamarosan újra „színpadra lép” a néhai világsztár – Whitney Houston hologram-formában ad újra koncertet. A turné 2020-ban kezdődik.

Színpadra lép 2020-ban Whitney Houston digitális verziója. A tehetséges énekesnő hologram formában koncertezik újra. A turné címe Egy este Whitney-vel – Whitney Houston Hologram Turné lesz. Mexikóból indul, majd Európában és Észak-Amerikában folytatódik.
 
A világsztár 2012-ben hunyt el, mindössze 48 évesen.
 
 
A BASE Hologram vezetője, Brian Becker közleményben tudatta, hogy Whitney Houston a szó szoros értelmében kivételes tehetség volt, hatása és művészi képességei minden határt átléptek. „Amit mi most megalkottunk, egy újfajta színházi koncertélmény, melynek célja e mágikus élmény megragadása”.
 
„Amikor Whitney Houston koncertezett, páratlan karizma és érzelem volt benne – mondta a BASE Hologram vezetője. – Ezt szeretnénk most is átadni a közönségnek. Megtiszteltetés, hogy segíthetünk hozzáadni ezt a projektet Whitney örökségéhez.”
 
Az énekesnőt hologramként korábban is bemutatták már: 2016 májusában, a Christina Aguilera-duettben a The Voice műsor keretében.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.