2019. 10. 02. - 11:15

Zayn Malik új dallal törte meg a csendet

Zayn Malik új dallal törte meg a csendet

Hosszabb ideje nem volt aktív a közösségi médiában az énekes. Zayn Malik most újra bejelentkezett, mégpedig azért, hogy új dallal rukkoljon elő.

Ismét hallat magáról Zayn Malik, aki egy ideje nem osztott meg magáról semmit a közösségi médiában. A One Direction egykori sztárja július óta feltűnően csendben volt, akkor tett fel utoljára fényképet az Instagramra. Most egy új dal bemutatásával tért vissza.
 
Zayn Malik száma Trampoline címmel debütált – az énekes megosztotta a dal lemezborítóját, amelyet egyébként Shaeddel együttműködve készített el. A dalnak csak egy részletét közölte.
 
 
A Trampoline először júniusban jelent meg, de a 26 éves Zayn titokban dolgozott egy remix változatán. Majd a Twitteren osztotta meg, csupán a címét írva a poszthoz.
 
Ez a dal Malik első zenéje azóta, hogy duettezett Zhavia Warddal az A Whole New World-ön, amely az Aladdin mesefilm zenei válogatása, s ebben az évben jelent meg. Második szóló albumát a fiatal sztár 2018 decemberében jelentette meg, Icarus Falls címmel.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.