2019. 10. 08. - 08:50

Camila Cabello: 20 évesen még szingli voltam

Camila Cabello: 20 évesen még szingli voltam

A szép énekesnő úgy érzi magát párjával, Shawn Mendessel, mintha otthon lenne – Camila Cabello bevallotta, hogy 20 éves koráig nem is volt kapcsolata senkivel.

Shawn Mendessel lenni olyan számára, mintha otthon lenne – ismerte be Camila Cabello. A Havana című sláger népszerű előadója nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért egymásra találtak és boldogok együtt.camila_cabello_shawn_mendes_1
 
A 22 esztendős énekesnő azt is bevallotta: nem volt ideje korábban szerelembe esni sem, 20 éves koráig – annyira lefoglalta a munka.
 
Az ITV Lorraine műsorában elmondta, minden, ami az első albumán szerepel, a fantáziájából származott, hiszen lényegében 20 éves koráig szingli volt. Minden dal ennek egyik története.
 
Valójában az első lemez idején alakult ki az első komoly kapcsolata. Ez inspirálta a Romance dalt, amely arról szól, milyen szerelembe esni. „Kemény dolog ez, mert az emberek tudni fogják, hogy kiről szólnak a számok” – vallotta Camila.
 
Az énekesnő egyébként régóta ismerte Shawn Mendest, de csak a közös daluk kapcsán kerültek közelebb egymáshoz. Camila nem is tagadja, hogy nagyon szereti az énekest.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.