2019. 10. 08. - 11:50

Plasztika - A testkontúr és a megelőző kezelések

Plasztika - A testkontúr és a megelőző kezelések

Ahogyan a technológia fejlődik, egyre egyszerűbben oldják meg a szakemberek a plasztikai beavatkozásokat, a páciensek gyorsabban fel is épülnek. Milyen trendek jellemzők 2019-ben? Nagy szerepet kap az újítások között a testkontúr és a megelőző kezelés.

Napjainkban nehéz figyelmen kívül hagyni a külsőt. Az emberek számtalan fotót készítenek magukról és másokról, az előnyös, ápolt külső nemcsak a magánéletben, a munkahelyeken is felértékelődik.
 
Azok, akik valamely testrészükkel, jellemzőjükkel nincsenek megelégedve, ma már könnyebben segíthetnek ezen plasztikai beavatkozás útján. A mai technológiai újítások ráadásul lehetővé teszik, hogy az emberek mielőbb meggyógyuljanak a műtét után, s lehetőleg könnyen és rövid idő alatt megoperálhassák őket.
 
A 2019-es trendek közül már olvashattunk néhányról.
 
A megelőző kezelésekkel nem lesz szükség később invazív műtétre
A megelőző kezelésekkel nem lesz szükség később invazív műtétre
 
Trendnek mondható azonban az is, hogy előtérbe került a testkontúr, valamint a megelőző jellegű kezelések.
 
A testkontúr várhatóan a jövőben is szárnyalni fog. Ez az első és egyetlen nem invazív izom- és testzsír-alakító eljárás. A modern kézi eszköz mágneses tereket alkalmaz a test izom-összehúzódásainak aktiválására, a zsír lebontására és az izmok felépítésére.
 
A testzsír a összehúzódások metabolikus reakciójára reagál, lebomlik, s megtréfálja a testet, hogy az azt „higgye”, éppen edz. Ez egy fájdalommentes eljárás, melyet 5 klinikai tanulmány keretében teszteltek, ígéretes eredményekkel.
 
A megelőző kezelések egyre jobban teret hódítanak
 
Ha a 2018-as év arról szólt, hogy a plasztikai beavatkozások és kozmetikai korrigálások kiléptek az árnyékból a fényre, illetve beszédtémává váltak, akkor 2019 a kisebb korrekciók, finom igazítások éve. S persze a megelőző kezeléseké.
 
Lényegük az, hogy az orvos apró igazításokat végez az arcon és a testen, miközben a természetes arcvonások, fizikai jellemzők megmaradnak.
 
Szakértők szerint a páciensek nagy számban esnek majd át kezeléseken, már fiatalabb korban, megelőzés céljából. Ez már csak azért is előrejósolható, mert felmérések szerint az arc plasztikai műtétek 72 százalékát 30 év alattiak végeztetik – ezek nagyrésze injekciós kezelés vagy kozmetikai beavatkozás.
 
A betegek rendszeres kezeléseket kapnak már fiatalabb korban, ezzel hosszútávon megelőzik a későbbi, invazívabb műtéteket. Így drasztikusabb beavatkozásokra nincs szükség.
 
László Adrienn

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.