2019. 10. 10. - 08:35

Kórházba került Miley Cyrus

Kórházba került Miley Cyrus

Kórházba került az énekesnő – s bár azt nem árulta el, mi baja van, jelezte: reméli, hogy mielőbb talpra áll, mert szeretne részt venni a Gorillapalooza jótékonysági rendezvényen.

Kórházba kellett vinni Miley Cyrus-t. A 26 éves énekesnő nem beszélt arról, pontosan mi a betegsége. Csupán jelezte, hogy mielőbb fel szeretne épülni, mert jelenése lenne a Gorillapalooza jótékonysági fellépésen.mileycyrus_001
 
Meghatározatlan betegsége nem tűnik súlyosnak, ám Miley azt kérte közösségi oldalán, imádkozzanak érte, hogy meggyógyuljon, mivel semmiképp sem hagyná ki a rendezvényt.
 
Instagramján azt írta, igyekszik minél előbb rendbejönni.
 
A Gorillapalooza olyan jótékonysági esemény, amelyet a Hollywood Palladiumban tartanak október második hétvégéjén, az összegyűlt pénzösszeg pedig Ellen DeGeneres alapítványához kerül, a veszélyeztetett gorillafajok globális megőrzésének támogatására.
 
Miley egyébként néhány héttel azután lett beteg, hogy különvált férjétől, Liam Hemsworth-től, s az azóta kialakult Kaitlynn Carter-féle románcnak is vége szakadt.
 
A napokban rajongói körében felzúdulást keltett, hogy a történtek után az énekesnőt már Cody Simpson popsztárral látták nyilvánosan csókolózni – Miley Cyrus azonban visszavágott, mondván: a magánélete részleteit és tette okait csak ő maga ismeri.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.