2019. 10. 16. - 08:30

Miranda Kerrnek kisfia született

Miranda Kerrnek kisfia született

Újra fiúnak adott életet a csinos modell. Miranda Kerr és párja, Evan Spiegel immár kétgyermekes pár - Mirandának ugyanakkor Orlando Bloomtól is van egy kisfia.

Ismét anya lett Miranda Kerr. A népszerű modell újra kisfiút szült, aki a Myles nevet kapta.miranda_kerr_terhes_1
 
A 36 esztendős Mirandának és férjének, Evan Spiegelnek már van egy 17 hónapos fia, Hart, s a modell előző házasságából Orlando Bloommal is kisfiú született. Flynn 8 most éves.
 
Egy bennfentes a People magazinnak elmondta: a család nagyon örül a kis Myles érkezésének, s mindenkinek köszönik a kedves szavakat ebben a különleges időszakban.
 
A korábbi Victoria’s Secret modell első fiuk születése után mindössze 10 hónappal jelentette be, hogy második gyermeküket várják Evannel.  
 
S noha nagyon örültek a babának, Miranda ezúttal nehezebben élte meg a terhességet, reggeli rosszullétek és szokatlan érzelmi kitörések gyötörték, amelyeken gyömbérteával, egy kis mézzel és meleg vízzel igyekezett felülkerekedni.
 
Sok pihenésre is szüksége volt.
 
Miranda és a 29 esztendős Evan Spiegel egyébként 2017 májusában házasodott össze.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.