2019. 10. 17. - 08:35

Miley Cyrus hivatalosan is új kapcsolatban van

Miley Cyrus hivatalosan is új kapcsolatban van

Az énekesnő és Cody Simpson immár hivatalosan is egy pár. Az is kiderült, hogy egyikük sem iszik már rendszeresen és odafigyelnek az egészségükre.

Miley Cyrus és új kedvese, Cody Simpson hivatalosan is bejelentette, hogy egy párt alkot. A népszerű énekesnő és 22 éves párja még „korábbi vad időszakukban” ismerkedtek meg, gyermeksztárként.Cody Simpson
 
Mostanra azonban, úgy hírlik, mindketten józanok, s az egészségüket tartják szem előtt. Élvezik a munkájukat és az együtt töltött időt.
 
A People-nek Cody menedzsere azt mondta, korai erről beszélni, de Miley és Cody barátsága egy régóta fennálló és mélyebb kapcsolat, mint azt az emberek gondolnák.
 
Miley Cyrus és Cody Simpson közelebbi kötődésével kapcsolatban akkor kezdtek terjedni a pletykák, amikor a fiú nemrég meglátogatta az énekesnőt a kórházban.
 
Cody rendkívül kreatívnak és szenvedélyesnek nevezte Miley-t, s hozzátette: azért jönnek ki olyan jól, mert ebben a tekintetben nagyon hasonlóak.
 
A fiatalok úgy gondolják, nekik még jót is tett, hogy korábban barátok voltak és alaposabban megismerték egymást.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.