2019. 10. 22. - 08:40

Kylie Jenner és Travis Scott újra együtt?

Kylie Jenner és Travis Scott újra együtt?

Október elején még szakításukról cikkeztek a lapok – igaz, a barátok gyanították, hogy van esély az újrakezdésre. Kylie Jenner és Travis Scott állítólag megpróbálja újra együtt.

Több hetes szünet után rendeződni látszik a valóságshow-sztár és a rapper kapcsolata. Kylie Jenner és Travis Scott az újrakezdéssel próbálkozik.Travis Scott és Kylie Jenner
 
A kozmetikai márkájával is szép vagyont szerzett, mindössze 22 éves Kylie és a 28 esztendős rapper számos vita után szeptember végén döntött úgy, hogy véget vet kapcsolatának, ám ismerőseik már akkor azt állították, hogy nem lesznek sokáig külön.
 
A páros a hírek szerint azután szavazott az újrakezdésre, hogy hosszabb időt töltött együtt kislányával, a most 21 hónapos Stormival.
 
Egy forrás az E!News-nak azt mondta: Kylie és Travis jól vannak. Mindenki úgy gondolja, hogy ismét együtt lesznek vagy már vannak is. „Nem tették hivatalossá a dolgot, de nem tűnik úgy, mintha bármi változott volna köztük. Nagyon szeretnek együtt lenni a lányukkal és boldognak tűnnek. Travis már napok óta velük van és a dolgok jól alakulnak, pozitív hangulatban vannak.
 
Kylie Jenner és Travis Scott 2017-ben jött össze. Igen korán családot is alapítottak.
 
Szakításukat követően Kylie állítólag azt kérte a barátaitól, hogy ismertessék össze valakivel, mert neki nagyon nehéz férfit találni.
 
„Aranykalitkában” él, nem találkozik nagyon férfiakkal. Mivel híres, nem megy klubokba csak úgy, sőt még bevásárolni vagy sportolni sem, ezért érthetően nem sok esélyt látott az ismerkedésre.
 
Fotó: Facebook - Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.