2019. 10. 23. - 07:30

Bekötötték Nicki Minaj fejét

Bekötötték Nicki Minaj fejét

Nagyon boldog a népszerű női rapper. Nicki Minaj, ahogy az már régóta a levegőben volt, kimondta az igent párjának - egy szép októberi délutánon.

Madarat lehetne fogatni Nicki Minajjal. A csinos rapper 2019. október 21-én valóban férjhez ment kedveséhez, Kenneth Pettyhez.Kenneth Petty és Nicki Minaj
 
Az esküvő titokban zajlott, ami ismerőseit kevésbé lepte meg – tekintve, hogy Nicki az utóbbi hónapokban igencsak elzárta magánéletét a külvilág elől.
 
Egy forrás a People magazinnak azt mondta: Nicki Minaj meghitt esküvőt szeretett volna, már az elmúlt egy évben sokkal visszafogottabb volt, mint korábban. De nagyon boldog.
 
A női rapper a héten Instagram oldalán is megerősítette, hogy ő és a 41 esztendős Kenneth egybekeltek. Az eredetileg Onika Tanya Maraj névre hallgató előadónő mostmár a Petty vezetéknevet is viseli.
 
A szerelmespár júliusban váltotta ki a házassághoz szükséges engedélyt, amiről beszéltek is - ezért sokak számára nem volt titok, hogy esküdni készülnek. Csupán az időpontot nem árulta el Nicki.
 
Annyi azonban bizonyos, hogy egy nagyobb szabású ünnepség is lesz később.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.