2019. 10. 25. - 08:50

Kanye West még mindig elnök akar lenni

Kanye West még mindig elnök akar lenni

Szívesen lenne az Egyesült Államok elnöke a népszerű előadó. Kanye West korábban azt állította, hogy 2020-ban hivatalba lép.

Kanye West amerikai elnök szeretne lenni. Hisz abban, hogy egy napon ő lesz az Egyesült Államok elsőszámú vezetője.Kanye West
 
A 42 éves rapper korábban sem titkolta terveit, sőt bejelentette, hogy 2020-as választás idején indulni kíván a posztért.
 
S bár tervei eddig nem valósultak meg, elhintette, hogy a politikai karriert még nem adta fel, egy napon ő lesz az elnök.
 
Minderről Kanye West az Apple Music's Beats 1 Radio-nak nyilatkozva beszélt. Korábban kritikák érték az előadót a tervei miatt, különösen emlékezetes maradt a cselekedete, amikor kimutatta támogatását az ellentmondásos Donald Trump elnök iránt.
 
Kanye a Beats 1 interjúban sem félt megosztani véleményét bizonyos dolgokról.
 
Beismerte például, hogy új albuma, a Jesus Is King készítése idején azt kérte munkatársaitól, ne szeretkezzenek esküvő előtt, mert az ellentmondana a dalában szereplő üzenetnek.
 
A népszerű rapper egyébként Kim Kardashian férje, akivel jelenleg négy gyermeket nevelnek együtt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.