2019. 10. 29. - 11:30

Plasztika: mit jelent a csúcstechnológiás mellnagyobbítás?

Plasztika: mit jelent a csúcstechnológiás mellnagyobbítás?

A plasztikai trendek szinte évről-évre változnak – nem jelentősen, mégis érdemes követni ezeket. Napjainkban is az elsők között találhatjuk meg a mellplasztikát, de azért vannak újdonságok is.

Ahogyan egyre-másra bukkannak elő a technológiai újítások, úgy a plasztikai trendek is változnak időről-időre. A műtétek egyre egyszerűbbé válnak, a páciensek felépülési ideje rövidül.
 
De mi a helyzet a legnépszerűbb beavatkozások terén? Mint arról korábbi cikkünkben már írtunk, számos előnnyel jár a plasztikai műtétek tekintetében a technológia.
 
S vajon most melyek a leginkább keresett operációk? 2019-ben is vezeti a listát hölgyek körében a mellplasztika.
 
1.A mellnagyobbítás csúcstechnológiája
 
A 2019-es plasztikai sebészet egyik legújabb trendje a csúcstechnológiás „hibrid” mellnagyobbítás.
 
Ez a típus kombinálja az implantátumot a zsírátvitel nyújtotta átalakítási lehetőségekkel. A technika azért is különösen népszerű, mert sokkal természetesebbé tehető a keblek látványa. A standard szilikon implantátumokkal szemben ez a beavatkozás ráadásul kevesebb kockázattal és rövidebb felépülési idővel jár.
 
Az ajakfeltöltés is a legnépszerűbb plasztikai beavatkozások közé tartozik
Az ajakfeltöltés is a legnépszerűbb plasztikai beavatkozások közé tartozik
 
2.Labiaplasztika
 
A labiaplasztika esztétikai és kényelmi okokból is elvégezhető. Az eljárás újraformázza a szeméremajkakat, lecsökkentve a hosszát. 2016-tól kezdve az ilyen plasztikai beavatkozások száma 23 százalékkal nőtt, s stabilan emelkedik.
 
Az operációt helyi érzéstelenítéssel is el lehet végezni és meglehetősen egyszerű. Az elégedettség szintje pedig több mint 90 százalékos az Amerikai Plasztikai Sebészek Szövetsége szerint. Ez az oka annak, hogy a labiaplasztika 2019-ben a legnépszerűbb, vezető műtétek közé került.
 
3.Ajakfeltöltés magasabb szinten
 
Az ajakszépítés terén a leggyakoribb kozmetikai beavatkozásnak a töltőanyag alkalmazása számít. A telt ajkak iránt egyre nő az igény, s mára a technológiai fejlődésnek köszönhetően természetes megjelenésű ajkak érhetők el. Igen nagy a kereslet a finom változtatásra, az árnyalt hatásra, amely lehetővé teszi azt is, hogy az ajkak jól illeszkedjenek az archoz és ne alakuljon ki túlzás.
 
A tartós eredményt adó eljárást általában helyi érzéstelenítés alatt végzik, s kevesebb, mint 1 órát vesz igénybe. A beavatkozás lerövidíti az orr alja és az ajkak teteje közötti helyet.
 
A cikket folytatjuk.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.