2019. 10. 30. - 12:10

Ozzy Osbourne új lemezzel lép 2020-ba

Ozzy Osbourne új lemezzel lép 2020-ba

Új stúdióalbummal készül a következő évre a Black Sabbath zenekar rockere. Ozzy Osbourne nemrég kénytelen volt hosszú szünetet tartani egy csúnya baleset miatt.

Le kellett mondania turnéidőpontjait Ozzy Osbourne-nak 2019 elején, mivel akkorát esett otthonában, hogy súlyos sérüléseket szenvedett. Az esés következtében elmozdultak azok a fém rudak is, amelyeket az énekes testébe 2003-ban ültettek be egy autóbalesetet követően.
 
A turné félbehagyott, európai részét 2020-ban tartja meg Ozzy. Januártól indult volna, ám orvosai a májust vélik biztonságosnak állapota szempontjából.
 
 
Az énekes felesége, Sharon Osbourne szerint azonban a sztár új lemezt is tervez erre az időszakra, ezzel lepné meg korábban hoppon maradt rajongóit, s engesztelné ki őket az elmaradt show miatt, amíg visszatér a színpadra.
 
A SiriusXM műsorában Sharon elárulta: férje nagyon csúnya baleseten van túl, de már jobban érzi magát. Sőt befejezett egy albumot, amely 2020 januárjában jelenik majd meg.
 
A lesérült sztárnak ez is sokat segített a felgyógyulásban.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.