2019. 11. 01. - 07:25

Mel B a fodrászával jár?

Mel B a fodrászával jár?

Úgy hírlik, a Spice Girls egykori énekesnője új vizekre evezett – jelenleg a fodrászával romantikázik. Bennfentesek szerint egyelőre nem komoly a dolog.

Új kapcsolata van a jelek szerint Melanie Brown-nak - az egykori Spice Girl állítólag 31 esztendős fodrászával, Rory McPhee-vel jár. Az ismeretség nem újkeletű, mivel 2 éve találkoztak először.Mel_B_001
 
Egyelőre csak jól érzik magukat együtt, komoly dologról még nem lehet beszélni – állítják bennfentesek, ennek ellenére a 44 éves énekesnő már nyilvánosan is megjelent Roryval. Magával vitte őt egy kedves barátja lakodalmára.
 
Mel B egy ismerőse szerint Rory és a sztár évek óta barátok, Melanie rokonán keresztül ismerkedtek meg egymással. A lagzin mindenesetre nagyon boldognak tűntek együtt.
 
„Mel nem keres komoly kapcsolatot, Rory viszont képes könnyedén venni a dolgokat – magyarázta egy bennfentes. – Így elég jól kijönnek egymással. Mel B abba sem hagyja a mosolygást, amikor Rory mellette van.”
 
A háromgyermekes Melanie Brown 2017-ben szakított férjével, Stephen Belafontével, s hosszú ideig azt állította, hogy szingli.
 
Ám a jelek szerint csupán titokban akarta tartani románcát, mert nem szeretne beszélni magánéletéről a médiában.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.