2019. 11. 12. - 08:30

Anna Faris-t eljegyezték?

Anna Faris-t eljegyezték?

A hírek szerint újra menyasszony lett a népszerű színésznő. Anna Faris válása után jött össze Michael Barrettel, aki állítólag megkérte a kezét.

Anna Faris látszólag elismerte, hogy eljegyezték egymást kedvesével, Michael Barrettel. A 42 éves színésznő akkor keltett gyanút, amikor a közelmúltban egy gyémánt ékszerrel a gyűrűsujján jelent meg az operatőr Michael társaságában.AnnaFaris_MichaelBarrett_1
 
A meghitt hétvégi közös vacsorát követően pedig látszólag meg is erősítette, hogy eljegyzési gyűrűt visel – egy paparazzo ugyanis a pároshoz közelférkőzve gratulált nekik az örömhírrel kapcsolatban, mire Anna Faris annyit mondott: köszönjük.
 
Az újságíró azt is megkérdezte tőle, készen állnak-e a nagy napra, a színésznő viszont röviden odavetette: nem.
 
Anna Faris 2017 októbere óta jár együtt Michael Barrettel – néhány hónappal azután jöttek össze, hogy a színésznő és férje, Chris Pratt szakítottak. A párosnak egy közös gyermeke született, a most 7 éves Jack.
 
Pratt jelenleg Arnold Schwarzenegger lányával, Catherinnel él együtt, akit nemrég feleségül is vett.
 
Anna Faris azonban Chris Pratt előtt is volt házas, 2004 és 2008 között Ben Indra nejeként, így valószínű, hogy következő esküvőjét alaposan átgondolja majd.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.