2019. 11. 13. - 07:57

Owen Wilson sosem látta a lányát?

Owen Wilson sosem látta a lányát?

A sármos színész korábbi kedvese sürgeti Owen Wilsont, hogy találkozzon közös gyermekükkel – a sztár ugyanis az egykori barátnő szerint sosem látta a kislányukat.

Úgy tűnik, sohasem találkozott korábbi kapcsolatából született lányával Owen Wilson – a sikeres színész 5 évig járt együtt a gyermek édesanyjával, Varunie Vonsvirates-el a szakításuk előtt.owen_wilson_1
 
A 35 esztendős szépség 2018 októberében adott életet a kis Lylának, s azt állítja: miközben Owen anyagilag támogatja őket, egyáltalán nem játszik szerepet a kisgyermek életében.
 
A DailyMail.com-nak Varunie azt mondta: Owen sosem látta Lylát, pedig a kislánynak szüksége lenne az apjára. Ironikus, hogy a sztár megkapja a szerepeket, melyekben édesapát alakít, miközben nem találkozott a saját lányával.
 
A lapon keresztül azt üzente Owennek, hogy mindenképp látnia kell a gyermeket, aki „hihetetlen, és valóban hiányzol az életéből. Úgy néz ki, mint te.”
 
Owen Wilson állítólag a bíróságon azt írta alá, hogy nem tart igényt a kislány felügyeletére.
 
A színésznek egyébként van két másik gyermeke is, a 8 éves Ford exbarátnőjétől, Jade Duelltől, valamint az 5 esztendős Finn, személyi edzőjétől, Caroline Lindqvisttől.
 
A hírek szerint Wilson Varunie terhességének napvilágra kerülése után azonnal tesztet csináltatott, s leszögezte, hogy ha övé a baba, támogatni fogja.
 
Egy bennfentes akkoriban azt mondta, Owen remek apja két fiának és közeli kapcsolatot ápol az édesanyjukkal.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.