2019. 11. 27. - 11:00

Selena Gomez pánikrohamot kapott fellépése előtt

Selena Gomez pánikrohamot kapott fellépése előtt

Pánikroham fogta el a sikeres énekesnőt az American Music Awards díjátadón tartott koncertje előtt. Selena Gomez két éve először szerepelt élő adásban.

Kissé megijedt Selena Gomez, mielőtt színpadra lépett az American Music Awards díjátadón. Az énekesnő pánikrohamot kapott.
 
A 27 esztendős sztár az évente megrendezett ceremónia keretében november 24-én énekelt a rendezvényen – azt megelőzően azonban hosszabb ideig nem volt ilyen élménye: két éve először szerepelt élő adásban, s a show miatti nyomás hirtelen pánikot váltott ki belőle.
 
 
Egy forrás az E! News-nak azt mondta: Selenán egyértelműen szorongás vett erőt, mielőtt a színpadra lépett. Egy másik szemtanú a People-nak azt nyilatkozta, ideges volt és pánikba esett. Két éve nem állt színpadon és ez egy fontos dal a karrierjében, amelyet nagyon szeretett volna bemutatni.
 
A fellépést követően Selena az Instagramon köszönte meg rajongóinak a támogatást és azt, hogy az elmúlt 2 esztendőben is mellette álltak. „Jó érzés visszatérni” – fogalmazott.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.